ebm-papst ställer ut på Fastighetsmässan i Malmö 7-8 februari 2024


2024-01-11

Diskutera energieffektiva ventilationslösningar med ebm-papst på Fastighetsmässan i Malmö 
Bild:ebm-papst AB
Diskutera energieffektiva ventilationslösningar med ebm-papst på Fastighetsmässan i Malmö
 


Om du är fastighetsförvaltare eller fastighetsägare som vill skapa framtidens driftsäkra, hållbara och lönsamma fastigheter, så är Fastighetsmässan Syd i Malmö den 7-8 februari 2024 platsen för dig! Här träffas fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltarbolag för att utbyta erfarenheter, idéer och hitta nya lösningar.

ebm-papst är en av utställarna på mässan och i montern får du tips på hur du kan spara energi och pengar genom smarta åtgärder för ventilation.

ebm-papst monter C:05 på Fastighetsmässan i Malmö den 7-8 februari:

• Konsultation kring ventilationen i din fastighet. Diskutera ditt befintliga system och få tips på hur du kan förbättra det. Passa på att boka in ett konsultationsbesök på plats vid din ventilationsanläggning.

• Information om hur du kan minska energiförbrukningen och ljudnivåer i din fastighet genom att byta ut gamla fläktar till nya EC-fläktar.

• Boka in en skräddarsydd fläktskola för dig och dina kollegor. ebm-papst mobila fläktskola kommer ut på plats till er och håller en utbildning om fläktteknik och hur ni kan göra en energismart uppgradering av fastighetsventilationen.

I montern har du också tillfälle att se några av ebm-papst senast utvecklade produkter och lösningar, som till exempel:

• Takfläkt MXRC III - en ljudisolerad fläkt med hög verkningsgrad och låg ljudnivå för montage på yttertak.

• Kammarfläkt MXPC 3 - en fläkt för installation i ventilationsaggregat, som är idealisk för byte av fläkt i äldre aggregat.

• MXAC - EC-lågenergifläkt som används vid renovering av luftbehandlingsaggregat. Den kan monteras stående eller liggande och stativet anpassas efter aggregatets mått.

• MXFG – stapelbar kubfläkt för fläktväggslösningar

Källa: ebm-papst AB