Mirka introducerar nästa generation av Mirka® DEROS slipmaskin


2024-03-01

Det är dags för Mirka DEROS att återfödas. Nästa generation, Mirka DEROS II fortsätter historien om den framgångsrika slipmaskinen med flertalet förbättringar för användaren.


Den långlivade elmotorn i nya Mirka DEROS II har nu upp till 20 % mer slipkraft för att enkelt ta sig igenom svåra jobb och krävande applikationer. Användarkomforten fortsätter på en hög standard, tack vare den borstlösa elektriska motorn som arbetar mjukt och smidigt med en låg ljudnivå, vilket minskar stressen vid slipning under längre perioder. För att övervaka vibrationsnivåer är den smarta och användarvänliga Mirka DEROS II kompatibel med myMirka-appen via Bluetooth®-anslutning.

Den prisbelönta, lågprofilerade och lätta slipmaskinen Mirka DEROS är välkänd för sin ledande ergonomi och balanserade känsla. Den nya designen gör det ännu enklare för användaren att justera sliphastigheten, eftersom Mirka DEROS II har tydliga LED-indikatorer på hastighetsreglaget tillsammans med en separat av/på-knapp, samt låsbar hastighet.

Mirka DEROS kännetecknas inte bara av sin ergonomi och användarvänlighet, utan även för dess kompatibilitet med dammfri slipning. Kombinera DEROS II med en Mirka-dammsugare och börja slipa med dammfria slipmaterial för en säkrare och hälsosammare arbetsprocess, tack vare effektiv dammutsugning på verktyget.

Den nya generationens modeller av Mirka DEROS inkluderar den nya DEROS 750 med en större slipplatta på 175mm. Den nya versionen är väl lämpad för slipning av stora ytor, inom bygg och måleri, samt marinproduktion och transportsektorer.


Källa: Mirka