Hilti återvänder till Nordbygg 2024 med fokus på innovation, produktivitet och säkerhet


2024-04-03

Bild:Hilti Svenska AB

Hilti, markerar sitt återinträde till Nordbygg 2024 med en stark vision om att leda byggbranschens utveckling mot en mer innovativ, produktiv och hållbar bransch. I centrum för Hiltis närvaro står en rad produktlanseringar och innovationer som speglar företagets åtagande att driva utvecklingen i branschen.


Sedan lanseringen av Nuron-plattformen i oktober 2022 har Hilti på mindre än två år släppt närmare 100 verktyg. Besökare till Hiltis monter kommer att få uppleva Nurons bredd från det minsta till det största verktyget på en och samma plattform, ta del av årets senaste nyheter samt exklusiv förhandsvisning på höstens innovationer inklusive lösningar designade för att förbättra produktivitet, säkerhet och hållbarhet.


Maria Hägg, Marketing Director på Hilti Svenska AB
, framhåller företagets vision inför Nordbygg 2024: "Vi ser verkligen fram emot att komma tillbaka till Nordbygg och framförallt att få visa upp vår största produktlansering genom tiderna – Nuron. Nuron är ett utmärkt exempel på hur innovation möter framtidens behov inom produktivitet, säkerhet och hållbarhet. Det ska bli otroligt kul och spännande att möta både gamla och nya kunder på Nordbygg igen!"

Hilti bjuder in branschprofessionella från hela Sverige att besöka monter B05:20. För att boka personliga möten med Hilti-representanter under Nordbygg 2024, kontakta din lokala Hilti-säljare, besök någon av Hiltis butiker eller ring kundservice på 020-555 999.


Källa: Hilti Svenska AB