Veidekke lanserar bostadskampanj på Black Friday


2017-11-20

Black Friday har under de senaste åren blivit allt viktigare för handeln med särskilt förmånliga priser på allt från bilar till vitvaror och kläder som stärker försäljningen. I år blir det för första gången även möjligt att köpa en ny bostad till ett förmånligare pris när Veidekke Bostad lanserar en Black Friday-kampanj i Barkarby med 100 000 kronor i rabatt per rum för nya köpare.

Kampanjen är tidsbegränsad och pågår under perioden 24 november – 24 december, i syfte att ge potentiella intressenter god tid att fundera på sitt bostadsköp. Fokus är Black Friday i Barkarby och projektet Barkarby Metropol, som även har en visningslägenhet i nära anslutning till Barkarby Torg.

- Att köpa bostad är för många livets största investering. Vi hoppas att den här kampanjen bidrar till att skapa något nytt och positivt på bostadsmarknaden, säger Per-Martin Eriksson, VD på Veidekke Bostad.

Under Black Friday kommer Veidekke Bostad finnas på plats i Barkarby för att uppmärksamma kampanjen och det aktuella bostadsprojektet. Barkarby Metropol omfattar 211 bostadsrätter som ligger i direkt anslutning till köpcentrum skola, dagis och grönområden. Från 2021 kommer området att vara blott en halvtimme från City när tunnelbanans blå linje förlängs.

- Vi är övertygade om att Barkarby Metropol bidrar till Järfälla kommuns vision om en ny stad. Vi har därför valt att ha en relativt stark närvaro både i Barkarby och Veddesta, säger Per-Martin Eriksson.




Källa: Veidekke