En ny xtremt bra takfärg från Nordsjö


2017-12-11

Bild:Nordsjö

Nordsjö presenterar nu Nordsjö Professional Xtreme 1, den senaste generationen helmatt och reflexfri takfärg som är lätt att applicera, har en optimal täckförmåga, hög vithet och perfekta bättringsegenskaper. Det är en takfärg som helt enkelt är framtagen för att motsvara yrkesmålarens krav på ett perfekt slutresultat.

Det som utmärker Nordsjö Professional Xtreme 1 från andra produkter på marknaden är att produkten är den enda färgen som i tester av professionella målare och i laboratorium, presterar och får klart godkänt på alla parametrar som efterfrågas vid takmålning; täckförmåga, vithet, applicering, bättringsmålning och reflektion. Det är därför Nordsjö valt att kalla den för Nordsjö Professional Xtreme 1, en extremt komplett takfärg helt enkelt.

- Att kunna erbjuda yrkesmålaren en produkt som Nordsjö Professional Xtreme 1, som uppfyller alla viktiga egenskaper som förväntas av en modern takfärg känns extremt bra, säger Christine Berglund, Marknadschef på Nordsjö och tillägger att produkten kommer göra det både enklare och smidigare för yrkesmålaren att leverera ett perfekt slutresultat med nöjda kunder.

Nordsjö Professional Xtreme 1 är avsedd för målning inomhus och lämpar sig särskilt väl till nyproduktion och rum med stora ljusinsläpp på ytor som puts, betong, lättbetong, byggplattor av olika slag, glasfiberväv m.m. Produkten kan appliceras med spruta, rulle eller pensel och finns i förpackningarna 2,5L, 10L och 100L. Dessutom så uppfyller naturligtvis produkten även kraven för att miljömärkas med Svanen.

Nordsjö Professional Xtreme 1 produktegenskaper:




Källa: Nordsjö