Innovativa funktioner i Ebecos nya termostat


2018-01-09

<span style=\
Bild:Ebeco
Nya EB-Therm 400 från Ebeco.

Med stort fokus på användaren lanseras nu golvvärmetermostaten EB-Therm 400. Termostaten är enkel att installera och hantera och bjuder användaren på ett tydligt och genomtänkt gränssnitt. Flertalet individuellt justerbara energisparprogram tillsammans med en rad innovativa funktioner ger en kraftfull termostat med många möjligheter.

EB-Therm 400 är en digital golvvärmetermostat med färgdisplay. Termostaten är självinstruerande och lättnavigerad och har en menystruktur med tydliga ikoner för att underlätta för såväl installatör som användare. EB-Therm 400 är kompatibel med marknadens vanligaste givare och passar lika väl i nybyggnation som i ROT-renoveringar.

Fullt fokus på upplevelsen
– EB-Therm 400 är en helt ny produkt i vår termostatfamilj och utvecklad efter Ebecos devis ”elinstallatörens bäste vän”. Tanken med den tydliga uppstartsguiden är att den som installerar termostaten inte ens ska behöva öppna manualen. Menystrukturen är enkel att förstå och passar alla, säger Peter Gustavsson, produktchef på Ebeco.

Smarta funktioner i mångsidig termostat
I och med de olika krav som finns gällande elektriska produkters energianvändning har vi fyllt EB-Therm 400 med energibesparande funktioner. Man kan som användare se energiförbrukning per år, månad eller dag på ett överskådligt sätt.

– Att kalla själva termostaten smart är kanske en överdrift, men i och med att den är fylld med en rad innovativa funktioner snuddar vi ändå vid uttrycket. Förutom de individuellt justerbara energisparprogrammen finns även andra smarta funktioner som en avancerad timer, fjärrstyrning, årsur och hotellprogram. Man kan till och med anpassa termostaten så att den passar i offentliga utrymmen där man vill låsa funktionerna så mycket som möjligt. Och det är riktigt smart, säger Peter Gustavsson.

EB-Therm 400 finns att köpa som lös termostat och ingår även i våra golvvärmekit från och med januari 2018.



Källa: Ebeco