Arkitema Architects får ny kontorschef i Sverige


2018-02-06

Susan Schack har utnämnts till Arkitema Architects nya kontorschef i Stockholm och Malmö.
Bild:Arkitema Architects
Susan Schack har utnämnts till Arkitema Architects nya kontorschef i Stockholm och Malmö.

Susan har arbetat på Arkitema sedan starten i Sverige 2007 och har varit en av huvudpersonerna bakom företagets etablering i Sverige. Hon var med att starta det första kontoret i Stockholm som då hade 40 medarbetare. Under de senaste åren har hon pendlat mellan Stockholm och Malmö för att bygga upp ett nytt kontor i Malmö. Tillsammans har de båda kontoren i dag 140 medarbetare.

- Jag är väldigt glad över att ta ledningen för kontoret efter att ha sett verksamheten i Sverige växa till 140 personer. Vi har idag många fantastiskt duktiga arkitekter, ingenjörer och affärsområdeschefer som säkerställer att vi får spännande projekt och håller en hög arkitektonisk nivå. Min roll blir att se till att ha medarbetarfokus och göra Arkitema till den bästa arbetsplatsen för alla medarbetare, säger Susan Schack.

Utöver att starta upp kontoren i Sverige har Susan haft ledningsansvar för Malmökontoret och en rad medarbetare på Stockholmskontoret. I den rollen har hon lett en stor grupp arkitekter och ingenjörer och säkerställt goda resultat samt utveckling i verksamheten.

- Vi är otroligt glada över att Susan Schack träder in i rollen som kontorschef för bägge våra svenska kontor. Hon har stor ledningserfarenhet och en ingående kunskap om hela Arkitemas koncern, säger Ulrik Dybro, produktionsdirektör.

Susan Schack är utbildad arkitekt vid Kunstakademiets Arkitektskole i Köpenhamn och har en master från Copenhagen Business School och Bocconi University.



Källa: Arkitema Architects