Brion Installation & Service får nytt VS uppdrag åt Tommy Byggare


2018-02-12

Bild: Derome

Brion rör har fått i uppdrag av Tommy Byggare att utföra Vs installationerna på Deromes bostadsprojekt Brf Björkliden i Sisjöområdet. Derome mark och bostad är Byggherre.

Projektet är en nybyggnation av flerbostadshus om 35 lägenheter. Bostaden byggs i sluttning, inklusive garage. Huset är 6 våningar med bostäderna placerat i de 4 översta våningarna.

Ordervolymen är på ca 3 miljoner och projektet startar omgående med projektering. Projektet skall vara färdigt mot slutet av 2019.

– Brion har haft en fantastisk start. Vi är väldigt målinriktade och att ta fler projekt i samma område är något vi siktat in oss på. Det ger mervärde både för våra anställda och för våra kunder. Vi är glada för att få chansen att jobba med Tommy Byggare på Brf Björkliden. Vi har haft ett bra samarbete under anbuds fasen vilket vi hoppas kunna utveckla till ett långsiktigt samarbete, säger Lennart Karlsson på Brion rör i Göteborg .

– Brion och Lennart har svarat upp mot de krav som vi ställer på en rörinstallatör, dom har hela tiden varit på tårna och varit tillgängliga på sätt vi uppskattar. Vi ser fram emot ett gott samarbete med Brion, säger Roger Lindh på Tommy Byggare

Frågor angående projektet besvaras av Lennart Karlsson



Källa: Brion