Ernst Rosén tar emot Hederskristall vid fastighetsgala


2018-02-12

Ernst Rosén tar emot Hederskristall.
Bild: Ernst Rosén
Ernst Rosén tar emot Hederskristall.

Vid Aktiv Bo:s årliga stora gala för fastighetsbolag i Sverige fick Ernst Rosén ta emot en Hederskristall. Ytterligare en kristall gick till dotterbolaget Aranäs Fastigheter.

Motiveringen till Ernst Roséns Hederskristall lyder:

En framgångsrik byggmästare som för mer än tjugofem år sen bestämde sig för att utveckla ett serviceföretag för sina hyresgäster. Med fokus på hög kvalitet i förvaltningen har man skapat en företagskultur som resulterat i bestående toppresultat och många kundkristaller. Ett föredöme i branschen och kunddriven fastighetsförvaltning. Hos Ernst Rosén kommer kunden alltid att vara i fokus.

Ytterligare en kristall fick Aranäs Fastigheter när Sveriges bästa fastighetsbolag 2018 skulle utses. Aranäs tog hem priset i kategorin Högst serviceindex för bostäder – ett mått på hur nöjda bostadshyresgästerna är med sitt fastighetsbolag. Kungsbackaföretaget Aranäs var totalt nominerad i tre kategorier; Högst serviceindex i kategorin 500-2999 lägenheter, Högsta serviceindex för lokaler och Högsta Profil – som mäter varumärkets styrka.

Bakom utmärkelserna står organisationen Aktiv Bo som årligen gör omfattande och stora undersökningar bland hyresgäster i Sverige. Att det är hyresgästerna som avgör vinnaren gör det till ett prestigefyllt pris i branschen. Både privata och kommunala fastighetsbolag ingår i jämförelsen för att ta reda på vad hyresgästerna tycker om sin hyresvärd.

Över 300 bostads- och fastighetsbolag deltar i de återkommande kundundersökningarna för att kunna mäta och jämföra sig med branschen. Enkäten har för många företag blivit ett viktigt instrument i det viktiga kvalitetsarbetet.

Om Aktiv Bo:s Benchmark Event
En årlig tillställning där Aktiv Bo uppmärksammar de privata och kommunala bostads- och fastighetsbolagen som av sina hyresgäster utsätts till de bästa hyresvärdarna. Syftet med Benchmark Event är både att lyfta fram de hyresvärdar som prioriterar sina kunder och satsar på en hög kvalitet, samt att skapa en plattform för erfarenhetsutbyten.



Källa: Ernst Rosén