Kärnhem först ut i Eskilstunas nya område


2018-02-13

Brf Siktet kommer att bestå av ett tjugotal radhus på 112 kvadratmeter i två plan, belägna precis intill Odlarskogen.
Bild:Kärnhem
Brf Siktet kommer att bestå av ett tjugotal radhus på 112 kvadratmeter i två plan, belägna precis intill Odlarskogen.

Kärnhem planerar för bostäder i det nya området Trumtorp i Odlaren. Här uppförs Brf Siktet, ett bekvämt kvarter med tjugo välplanerade radhus precis intill skogen.

– Odlaren är ett etablerat område och nya delen Trumtorp tror jag tilltalar många. Med lugnet och skogen precis runt knuten är det extra populärt bland barnfamiljer, säger Helén Eriksson, mäklare på Fastighetsbyrån i Eskilstuna.

Brf Siktet – först ut i Trumtorp

Den småländska bostadsutvecklaren Kärnhem är en av de första som kommer att kunna erbjuda bostäder i det nya kvarteret Trumtorp, som blir en förlängning av området Odlaren. Deras första etapp, Brf Siktet, kommer att bestå av ett tjugotal radhus på 112 kvadratmeter i två plan, belägna precis intill Odlarskogen.

Radhusen kommer att vara placerade i grupper om tre och till varje bostad hör en grön trädgård med uteplats. Tack vare fasadernas olika färger som fint harmonierar med varandra, kommer kvarteret definitiv att sticka ut och här blir det enkelt att känna sig som hemma.

– Det kommer att bli ett väldigt mysigt kvarter där alla får sitt egna personliga utrymme, samtidigt som man enkelt kan umgås med sina grannar. Kvarterets lekytor och närheten till naturområden gör det också perfekt för barn med mycket spring i benen, säger Therese Jacobsson, kundansvarig på Kärnhem.

Personlig prägel genom designval
I Kärnhems bostäder är det lätt att vara personlig. Här finns möjlighet att själv påverka hemmets insida genom de olika designvalen som erbjuds.

– Vi vill att man ska känna sig som hemma direkt när man sätter foten innanför tröskeln. Därför finns möjlighet att påverka utseendet redan innan man flyttar in genom att själv välja material och färger utifrån våra designlinjer, säger Therese Jacobsson.

Projektet säljstartar i mars men om du redan nu är mer nyfiken på projektet kan du enkelt anmäla ditt intresse för Brf Siktet på Kärnhems hemsida.



Källa: Kärnhem