OBOS bygger 21 radhus och kedjehus i Klagshamn


2018-03-09

Bild: OBOS

I expansiva Klagshamn strax utanför Malmö planerar OBOS för byggnation av 21 moderna radhus och kedjehus som bostadsrätter. 
- Det blir ett lugnt och modernt boende nära både hav och service i Malmö, säger Projektutvecklare Daniel Holmberg.

Nu växer ett nytt projekt fram i området i OBOS regi – Brf Klagshamnsterrassen med 7 radhus på 117 kvm och 14 kedjehus på 129 kvm.

- Båda hustyper håller hög standard och har generösa tomter. Men husen skiljer sig åt lite i utförandet både in- och utvändigt vilket gör att man som kund kan fundera och välja det boende som passar en bäst, berättar Daniel.

Kedjehusen är i två plan med egen uppfart och carport samt med ovanpåliggande terrass i södervänt läge. Radhusen är i 1,5 plan med gemensam parkering intill samt trädgårdssida i väster.

- Det handlar lite om tycke och smak helt enkelt, säger Daniel. Men oavsett vilket boende man väljer får man vakna varje morgon med havet inpå knuten.

Klagshamn ligger mitt i den mysiga landsorten, strategiskt nära Malmö och omgärdat av promenadstråk i vacker natur. På 2000-talet har Klagshamn byggts ut med många nya bostadsområden och är nu en av de mest attraktiva bostadsorterna i Malmö kommun.

- Klagshamn och Tygelsjö med omnejd är områden där vi har sålt bra tidigare, säger Daniel. Här vill vi skapa det perfekta boendet för barnfamiljen nära sådant som gör tillvaron lite enklare och härligare.

Brf Klagshamnsterrassen beräknas stå färdigt för inflyttning under 2019. 




Källa: OBOS