Colliers satsar på Corporate Solutions


2018-03-20

Claudio Gomez, projektledare Corporate Solutions.
Bild: Colliers
Claudio Gomez, projektledare Corporate Solutions.

Collliers stärker avdelningen Corporate Solutions ytterligare genom att ta in Claudio Gomez som projektledare.

Claudio kommer senast från Realist Fastighetsutveckling där han arbetade med både uthyrning och fastighetsutveckling, framför allt inom segmentet kontor. Han har arbetat med uppdrag åt fastighetsägare såsom JM. Profi, Vasakronan samt Starwood Capital. Dessförinnan har Claudio arbetat på bland annat GE Capital och JLL.

– Vi märker en ökad efterfrågan på Corporate Solutions tjänster runt om i Sverige. Avdelningen har stor potential att växa ännu mer under den närmaste tiden och vi ser fram emot vad vårt team kan skapa för möjligheter. Vi är väldigt nöjda med att ha rekryterat Claudio som projektledare på Colliers. Med sitt driv för att skapa affärer passar han otroligt väl in i organisationen och han har dessutom redan ett stort kontaktnät i branschen, säger Dan Törnsten, VD.

Claudio Gomez säger att han känner sig väldigt ivrig att få bidra med sin kunskap och sina tidigare erfarenheter, för att tillsammans uppnå målen som bolaget har i siktet.

– Det känns otroligt spännande att få vara med på denna resa som Colliers befinner sig på just nu. Den entreprenörsdrivna andan och prestigelösa approach som Colliers har till både stora och små uppdrag passar mig bra, säger han.

Colliers Corporate Solutionsavdelning består nu av: Anders Thor, Thomas Jalde, Erika Sandell och Claudio Gomez.




Källa: Colliers