Trendigt och modernt med CleanLines inkaklade golvbrunn


2018-04-04

Nu lanserar badrumsföretaget Geberit en ny version av den populära golvrännan CleanLine, som kan kaklas in i duschgolvet. Resultatet - en näst intill osynlig golvbrunn.
Bild: Geberit
Nu lanserar badrumsföretaget Geberit en ny version av den populära golvrännan CleanLine, som kan kaklas in i duschgolvet. Resultatet - en näst intill osynlig golvbrunn.

Drömmer du om ett helkaklat duschgolv, där golvbrunnen är näst intill osynlig? Nu gör badrumsföretaget Geberit det möjligt, genom en kaklad version av den populära golvrännan CleanLine.


Designade golvbrunnar har blivit ett uppskattat inslag i moderna badrum. Nu finns den populära golvrännan CleanLine även i en variant som kan kläs in i eget valt kakel.

– Det enda som syns är en smal rostfri kant. Resten av golvrännan är helt integrerad i det kaklade badrumsgolvet, säger Olle Månsson, produktchef på Geberit.

Geberit CleanLine skapar inte bara ett trendigt och estetiskt tilltalande badrum. Golvrännan är även lätt att hålla ren. Överdelen är enkel att ta loss och rengöra. Insidan är konstruerad med ett vattenlås utan skarpa kanter, vilket gör att smuts har svårt att fastna. Golvrännan innehåller även en hårsil, som stoppar långa hårstrån och annat skräp från att åka ner i avloppet. Själva konstruktionen fästs direkt i klinkerfixet och ansluts till avloppet. CleanLine kaklas sedan med samma kakel som resten av golvet, vilket ger en nästintill osynlig golvbrunn.

Geberit CleanLine kan läggas nära intill väggen eller i mitten av duschen. Monteringen är enkel, tack vare att tätningen är integrerad i produkten, vilket också minskar risken för läckage.

Den kaklade versionen finns i längden 188 mm, men väljer man istället en CleanLine i rostfritt, kan längden på rännan anpassas efter storleken på duschområdet.

Geberit CleanLine säljs via grossister och finns hos välsorterade badrumsleverantörer och VVS-butiker från 1 april.




Källa: Geberit