BoKlok planerar att bygga 33 lägenheter i Skegrie


2018-04-16

Illustration över hur en sovrumsinteriör i lägenhet kan komma att se ut i Skegrie.
Bild: BoKlok
Illustration över hur en sovrumsinteriör i lägenhet kan komma att se ut i Skegrie.

I det nya området Skegrie öster, i Skegrie, ska BoKlok bygga 33 lägenheter. Försäljningen kommer att starta under hösten 2018 och inflyttning är beräknad till hösten 2019.

Skegrie öster är ett nybyggnadsområde där en rad olika aktörer kommer att uppföra bostäder under de kommande åren. De nya hemmen från Boklok kommer att vara lägenheter med två, tre eller fyra rum och en yta på 55, 72 respektive 85 kvm. De byggs som bostadsrätter och alla lägenheter har egen balkong eller altan med gräsplätt. 

– Vi är glada över att kunna erbjuda en annan typ av boendeform än villor, som är den vanligaste bostadsformen här. Det gör att vi kan erbjuda mer till ett redan omtyckt område. Skegrie är en mysig by som har nära till både Trelleborg och Malmö. Pendlingsavstånden är utmärkta samtidigt som man bor nära både natur och hav - här kan man lätt åka ned för ett kvällsdopp om andan skulle falla på! Att bygga här och kunna erbjuda bra bostäder till ett bra pris känns jätteroligt, säger Martin Berggren, kundansvarig säljare på BoKlok.

Försäljningen startar under hösten 2018 och bostäderna fördelas genom offentlig turordningsdragning där en turordningslista upprättas och kunder får välja den bostad som passar dem bäst utifrån det turordningsnummer de tilldelats.

Förskola och F-6-skola finns bokstavligen runt knuten för de nya bostäderna i kvarteret BoKlok Landskapet och här planeras också för en helt ny förskola och skola, samt en idrottshall och en bollplan. Lekplatser finns runtom hela Skegrie och området är mycket barnvänligt. Till Trelleborg och Malmö tar man sig enkelt. Med bil nås Malmö på 15 min och Trelleborg på ca 7 min. Inne i centrala Trelleborg finns också ett stort serviceutbud såsom mataffärer, vårdcentral, restauranger & caféer, biograf m.m. 




Källa: BoKlok