Dubbla nomineringar för Tobin Properties bostadsprojekt


2018-05-23

<span>Arkaden i Sundbyberg. Arkitektkontor: DinellJohansson </span>
Bild: Franc Pallares, DinellJOhansson
Arkaden i Sundbyberg. Arkitektkontor: DinellJohansson

<span>Etaget på västra Kungsholmen. Arkitektkontor: Kjellander+Sjöberg</span>
Bild: Johan Eldrot/Kjellander+Sjöberg
Etaget på västra Kungsholmen. Arkitektkontor: Kjellander+Sjöberg

Tobin Properties bostadsprojekt Etaget på västra Kungsholmen och Arkaden i Sundbyberg har blivit nominerade till tävlingarna ”Årets Stockholmsbyggnad 2018” respektive ”Årets byggnad 2018 i Sundbyberg”, två nomineringar som bekräftar att Tobin Properties starkt bidrar till utvecklingen av Stockholmsområdet med särskiljande arkitektur.

– Vi är väldigt glada och stolta över nomineringarna. Bakom projekten ligger hårt och envist arbete, kreativitet och kompetens där alla inblandade gjort sitt yttersta för att skapa vackra och funktionella bostäder, säger Adelina Mehra, projektutvecklingschef Tobin Properties.
– Vi strävar alltid efter att överträffa kundernas och kommunernas förväntningar och vill bygga långsiktigt hållbara fastigheter som inte bara smälter in utan också adderar något till kvarteret. Därför känns det extra roligt att våra projekt blivit nominerade och vi hoppas såklart  att de går hela vägen.

Tobin Properties har tillsammans med arkitekterna Kjellander+Sjöberg utvecklat Etaget på västra Kungsholmen, en byggnad i tre nivåer med omsorgsfullt designade bostäder med en fasad i tegel och inslag av plåt som ger en variation som skänker liv åt byggnaden. Arkaden i centrala Sundbyberg är ritad av arkitekterna DinellJohansson där Tobin Properties har byggt ett vackert bostadshus i 13 våningar med utsikt över takåsarna.

Vinnaren i ”Årets Stockholmsbyggnad 2018” och ”Årets byggnad 2018 i Sundbyberg” utses av folket som får rösta fram sin favorit. Båda priserna syftar till att uppmärksamma och uppmuntra god arkitektur och skapa engagemang för den moderna, växande staden. 





Källa: Tobin Properties