Invigning av Dome of Visions på Lindholmen, Göteborg


2018-06-04

Bild: NCC

Bild: NCC

Den 12 juni invigs Dome of Visions på Lindholmen intill Chalmers tekniska högskola i Göteborg. En ny plats och arena för dialog om hållbarhet, digitalisering och innovation.  Tomas Carlsson, nytillträdd koncernchef NCC, är på plats tillsammans med företrädare för våra samarbetspartners Chalmers, Volvo och Lindholmen Science park för att berätta mer om framtiden i en av Sveriges starkast växande regioner.

Nu är det dags att öppna dörrarna till Göteborgs spektakulära mötesplats Dome of Visions på Lindholmen. I detta visionära klimatskal skapas ett rum för dialog kring innovation och hållbar utveckling inom en rad områden. Tillsammans med våra samarbetspartners Volvokoncernen, Chalmers och Lindholmens Science Park kommer vi de kommande åren fylla Dome of Visions med spännande och oväntade möten, insikter och idéer inom hållbarhet och innovation med människan i centrum.

Under invigningen berättar nyckelpersoner från NCC, samt representanter från våra samarbetspartners, mer om byggnaden, bakgrunden till projektet samt om planerna framöver. Välkommen att delta, tillsammans med politiker och representanter från näringslivet.

Dome of Visions kommer närmast från Stockholm där den under två års tid stått vid Kungliga Tekniska Högskolan. Under denna tid har Dome of Visions varit kokpunkten för över 500 olika events och tagit emot hundratusentals besökare från hela världen.




Källa: NCC