KlaraBo har inlett byggandet av totalt 54 lägenheter i Bjuv


2018-06-07

Bostadsföretaget KlaraBo satte i veckan spaden i marken och inledde uppförandet av företagets första hyreslägenheter. I Tibbarp, ett av de mest intressanta och natursköna områdena i Bjuvs kommun, planerar företaget att uppföra totalt 54 lägenheter fördelade på sex tvåvåningsfastigheter. 

– Det känns mycket glädjande att vi nu har startat uppförandet av KlaraBos första lägenhetsprojekt, säger företagets VD Andreas Morfiadakis. Intresset för projektet har varit mycket stort och samtliga 18 lägenheter i etapp 1 är sedan länge uthyrda.

KlaraBo beräknar att de första hyresgästerna ska flytta in i sina nya lägenheter under september i år.

KlaraBo har även tagit beslut om att starta etapp 2 i Bjuv som innefattar ytterligare 36 lägenheter i samma projekt. Målet är att kunna starta etapp 2 under andra delen av sommaren i år och att inflyttning ska kunna ske i början av 2019. KlaraBo har ansökt om statligt investeringsstöd för att nå så attraktiva hyror som möjligt.

KlaraBo söker kontinuerligt efter nya intressanta projekt för hyreslägenheter och har för närvarande aktiviteter i Svalöv, Höganäs, Karlskrona och Falun, utöver projektet i Bjuv.



Källa: KlaraBo