Ny anläggningschef för Fjätervålen


2018-06-27

Hans Ericsson.
Bild: Serneke
Hans Ericsson.

Hans Ericsson rekryteras som ny anläggningschef för Fjätervålen. Hans har en gedigen erfarenhet från upplevelsebranschen och hans anställning är ett led i att förverkliga visionen om Nordens mest hållbara fjälldestination.

– Vi ska utveckla det som är unikt med Fjätervålen och se till att anläggningen blir långsiktigt hållbar såväl ekonomiskt som miljömässigt. Vår styrka som koncern är att utveckla och bygga nya områden och dessa styrkor skall vi utnyttja i Fjätervålen. Hans delar denna vision och med hans erfarenhet och engagemang är han rätt person att ta täten i detta arbete, säger Ola Serneke VD för Serneke Group.

Hans Ericsson är 49 år och har bland annat erfarenhet som VD för Skara Sommarland, Anläggningschef för Branäs Skidanläggning och Försäljningschef för Rossignol. Lägg där till ett brinnande intresse för skidåkning med bland annat sex Vasalopp bakom sig och en bakgrund som alpinåkare.

– Serneke är ett företag med framåtanda som ser Fjätervålens potential. Tillsammans med anläggningens övriga ägare ska vi långsiktigt och varsamt utveckla en skidort med fantastiska förutsättningar. Det ska bli väldigt inspirerande att få vara med på denna resa, säger Hans Ericsson.

Hans tillträdde sin tjänst den 26 juni 2018.






Källa: Serneke