BoKlok planerar att bygga 38 bostadsrätter i Ulricehamn


2018-06-28

Illustration över BoKlok Avenboken.
Bild: BoKlok
Illustration över BoKlok Avenboken.

I området Stadsskogen i Ulricehamn planerar BoKlok bygga 38 lägenheter. Försäljningen kommer att starta under sommaren 2018 med beräknad inflyttning vintern 2019.

– Vi är väldigt glada att vara med och utveckla ett nytt område i natursköna Stadsskogen. Vi bygger ljusa, prisvärda och hållbara lägenheter med närhet till naturen och gångavstånd till Lassalyckans idrotts- och fritidsområde. Här kan man vara aktiv året runt! säger Karin Svensson, projektledare BoKlok. 

Lägenheterna kommer att ha två, tre eller fyra rum med en yta på 55, 72 respektive 85 kvm. De byggs som bostadsrätter och boendekostnaden för avgift till bostadsrättsföreningen och beräknad ränta blir ca 3100 kronor per månad för en tvårumslägenhet.

– Som boende i Stadsskogen har du nära till allt du behöver dagligen. Här finns skola, förskola och mataffär. Är man pendlare så tar man sig via motorvägen snabbt till närliggande städer som Göteborg, Borås, Jönköping och Falköping. Att bygga här och kunna erbjuda bra bostäder till ett bra pris känns roligt, säger Karin Svensson. 

De nya husen kommer ligga i ett nybyggt område nära busshållplats, mataffär och skola men dessutom bara ett stenkast från skog och natur. En bit bort  ligger sjön Åsunden. Här kan man bland annat åka skridskor och fiska och bada. 

Bostäderna fördelas genom offentlig turordningsdragning på Hotell Bogesund i Ulricehamn. En turordningslista upprättas och kunder får välja den bostad som passar dem bäst utifrån det turordningsnummer de tilldelats. 




Källa. BoKlok