ChromoGenics levererar det första runda glaset


2018-07-25

Bild: ChromoGenics

”Vi hade ett arbetsmiljöproblem i vårt kontorslandskap med för hög värmebelastning under sommartid. Personalen upplevde inomhusklimatet alldeles för varmt för att kunna arbeta och prestera.

Med ConverLight® har arbetsmiljön förbättrats betydligt till ett behagligare klimat och inomhustemperatur,” säger Robert Blohm, VD och ägare på Trebor i Uppsala, som har sitt kontor i fastigheten. ”Vi ser fram emot en fortsatt varm sommar med behagligt inomhusklimat och tillgång till det välbehövliga dagsljuset,” avslutar han.

”ChromoGenics dynamiska glas reglerar automatiskt värme- och dagsljusinsläpp i lokaler, vilket ger bättre inomhuskomfort och lägre energiförbrukning. Kylbehovet i lokaler kan minska med upp till 40 procent. Ordern visar på ett behov att uppgradera befintliga fastigheter med energieffektiva lösningar med bibehållen utsikt och dagsljusinsläpp.

Nöjda hyresgäster är viktigt för alla fastighetsägare och vi är glada att våra dynamiska glas kan bidra till det, samtidigt som påverkan på miljön minskar genom lägre energiförbrukning,” säger Jerker Lundgren, VD för ChromoGenics.

Källa: ChromoGenics