Assemblin får rikstäckande serviceavtal med EcoGuard


2018-08-06

EcoGuard har valt Assemblin som rikstäckande samarbetspartner för installation och service av mätsystem för energioptimering.
Bild: Assemblin
EcoGuard har valt Assemblin som rikstäckande samarbetspartner för installation och service av mätsystem för energioptimering.

EcoGuard hjälper fastighetsägare att optimera sina fastigheter och minska energianvändningen med hjälp av moderna mätare. Nu har installations- och serviceföretaget Assemblin fått ansvaret att installera och underhålla systemen i ett rikstäckande avtal.

EcoGuards tjänster – mätning och digital visualisering av temperatur-, el-, energianvändning och vattenförbrukning – ger fastighetsägaren stor kunskap om fastigheten och gör det enklare att energioptimera. El och vatten mäts i varje lägenhet, vilket möjliggör att hyresgästen debiteras individuellt för den faktiska förbrukningen.

EcoGuard har valt Assemblin som samarbetspartner för installation och service av sina moderna mätsystem. Det rikstäckande avtalet omfattar Assemblins affärsområden el, VS och automation.

– Det känns fantastiskt bra att knyta ett avtal med en stark samarbetspartner som Assemblin. Assemblin har både den geografiska räckvidden och de omfattande resurser som vi behöver nu när allt fler fastighetsägare efterfrågar våra mätsystem, säger Björn Fagerdahl, vd på EcoGuard.

– Energioptimering är ett spännande område som ligger i tiden, säger Fredrik Thorn, ansvarig för riksavtal på affärsområdet Assemblin El. Det ska bli roligt att, tillsammans med EcoGuard, få hjälpa fastighetsägare att energioptimera sina fastigheter på ett smidigare sätt.



Källa: Assemblin