Lindabs sandwichpaneler finns nu som BIM-objekt för Revit


2018-08-31

Lindabs sandwichpaneler projekterade i Revit.
Bild: Lindab
Lindabs sandwichpaneler projekterade i Revit.

Lindab fortsätter sitt arbete med att digitalisera sin produktlinje. Nu har de släppt sina sandwichpaneler tillgängliga för nedladdning som BIM-objekt för Revit.

Det nya BIM-paketet innehåller Lindabs tre paneltyper Light, Base och Plus. Panelerna finns tillgängliga som väggtyper i Revit och kommer med parametrar för U-värden, ljudisolering och brandskydd. Användaren kan även se information om profil, beläggning, kulör, NCS-kod och RAL-nummer.

För att möjliggöra en mer detaljerad och estetisk design har företaget även inkluderat över tio av deras mest använda beslag för sandwichpaneler.

– Vi fortsätter att utveckla vårt digitala erbjudande och våra sandwichpaneler är en viktig produktgrupp som har efterfrågats mycket. Arbetet med att digitalisera våra produktgrupper pågår ständigt och vi vill göra dem tillgängliga för så många användare som möjligt, säger Henrik Bengtsson, utvecklingschef på Lindab Profil AB.

Sedan tidigare finns företagets takavvattning, taksäkerhet, byggplåt och stålprofiler tillgängliga som BIM-objekt. Även Lindabs ventilationsprodukter finns tillgängliga som BIM-objekt.

Alla objekt hittar du via lindab.se/bim.



Källa: Lindab