Bo trendigt i toppmodernt containerhus


2018-09-10

Bild: MOHV

Klassiska fritidshus finns det gott om men hur ofta stöter man på häftiga och annorlunda fritidshus som sticker ut? Just nu finns chansen att förvärva ett containerhus med riktigt spännande arkitektur. Det toppmoderna fritidshuset har en unik byggnadskonstruktion bestående av fyra lastcontainrar och med sitt läge är boendet något utöver det vanliga.

Utanför Norrtälje i Söderbykarl på Viks byväg 18A finns nu ett unikt fritidshus byggt utifrån fyra lastcontainrar. Det nyproducerade huset består av 5 rum fördelat på två våningar och 108 kvadratmeter. Förutom att boendet i sig har en interiör av högsta kvalitet och smart teknologi finns en fantastisk natur precis intill huset.

– Det är få fritidshus som är byggda på det här sättet, säger Daniel Fredricson, fastighetsmäklare på MOHV. Att bo i en container kan ju låta rätt sunkigt och galet men det är långt ifrån vad det här boendet är. Här kan du bo riktigt högklassigt! Utformningen och designen är väl genomtänkt, både utvändigt där containrarna är beklädda i pulverbelagd sträckmetall och av Cortenplåt och invändigt där hemmet är automatiserat med avancerad teknologi som FIBARO och Sonos Connect. Det här bara måste upplevas på plats, avslutar Daniel Fredricson.



Källa: MOHV