SSM förstärker koncernledningen med erfarna Bo Westin i rollen som ny försäljningschef


2018-09-18

Bo Westin, Försäljningschef SSM.
Bild: SSM
Bo Westin, Försäljningschef SSM.

SSM Holding AB Sveriges ledande bostadsutvecklare inom smarta och prisvärda bostäder, har rekryterat Bo Westin till rollen som koncernens nya försäljningschef och ny medlem av koncernledningen. Bo har en gedigen efarenhet av försäljning från bland annat NCC Boende, Mäklarhuset samt Peab.

SSM har rekryterat Bo Westin till rollen som ny försäljningschef och medlem av koncernledningen.

Bo är utbildad civilekonom vid University of South Carolina, USA. Han har en bred kunskap inom ledarskap, marknadsföring och försäljning tillsammans med en gedigen erfarenhet från bostads- och fastighetsbranschen, samt snabbrörliga och konsumentnära bolag. Bo är idag fastighetsansvarig inom Svenska Migrationsverket och har tidigare haft olika chefsbefattningar hos bland annat NCC Boende, Mäklarhuset, Peab, SJ, 3 samt Sony Sverige.  

– SSM har sedan många år tillbaka en digitaliserad försäljningsprocess i framkant. Med kunden i fokus fortsätter vi nu att utveckla försäljningen och kundupplevelsen med digitaliserade tjänster och en relevant multikanalstrategi. Bo:s kompetens och bakgrund kommer att bli ett värdefullt tillskott i det arbetet, säger Mattias Roos, vd & koncernchef för SSM.

– SSM har ett mycket starkt kunderbjudande tillsammans med höga ambitioner och ett innovativt synsätt vad gäller att utveckla kundupplevelsen och försäljningsprocessen vidare. Jag ser mycket fram emot att vara delaktig i SSM:s utveckling och tillväxt framöver, säger Bo Westin, tillträdande försäljningschef SSM.

Bo Westin tillträder sin tjänst senast i december 2018.
 



Källa: SSM