Doorsystem Stockholm AB byter namn till Door’n Dock Solutions Sweden AB och välkomnar Elisabeth Thörncrantz som ny VD efter Stefan Eklund


2018-09-20

Elisabeth Thörncrantz, ny VD för Door’n Dock Solutions Sweden.
Bild: Door’n Dock Solutions Sweden
Elisabeth Thörncrantz, ny VD för Door’n Dock Solutions Sweden.

För drygt ett år sedan renodlade SE Svets Smide Montageservice AB sin verksamhet och lyfte då ur sin dörr- och port verksamhet och startade Doorsystem Stockholm AB som nu byter namn.


– Det här känns som ett viktigt och väldigt naturligt steg i vår utveckling och tillväxtresa att vi nu byter namn, säger nytillsatte VD:n Elisabeth Thörncrantz.
– Nya företagsnamnet speglar bättre vårt breda produktutbud och är även passande för våra internationella partners. Vi arbetar stenhårt för att kunna leverera Sveriges mest kvalitetssäkra lösningar för dörr-, port- och dockningar tillsammans med noga utvalda leverantörer. 

Genom ett intensivt arbete har de lyckats och kan nu se resultat av att deras satsning tagit en väsentlig del av den svenska marknaden inom dörr, port och docknings-lösningar. De har breddat sin verksamhet och slutit avtal med nya svenska stora som små, såväl som internationella kunder. 

– Vår tillväxt och expansion har gått mycket snabbare än väntat, vilket verkligen är jättekul, säger Elisabeth Thörncrantz.
– I takt med tillväxten har också tjänsteutbudet ökat och man har, utöver dörrar och portar, lagt stort fokus på lastbryggor och vädertätningar.

Door’n Dock Solutions har även slutit återförsäljaravtal med ett flertal nya bolag, där ibland holländska Stertil Dock Products och danska Dan-Doors.

Elisabeth har en bred bakgrund av olika roller inom försäljning, ekonomi och marknadsföring. Hon har sedan starten av Doorsystem Stockholm AB arbetat parallellt med Stefan Eklund och är nu redo att axla VD-rollen ensam. Stefan kommer fortfarande att vara aktiv i företagets verksamhet inom försäljning och projektledning, men fokusera mestadels av sin tid på SE Svets Smide & Montageservice AB som är ett systerbolag till Door’n Dock Solutions.



Källa: Door’n Dock Solutions