Värmande nyheter från Milwaukee


2018-10-05

Nyheter från Milwaukee håller värmen.
Bild: Milwaukee

Nyheter från Milwaukee håller värmen.



En av de senaste produkterna inom värmekläder är M12™ vadderade värmevästar.
Bild: Milwaukee

En av de senaste produkterna inom värmekläder är M12™ vadderade värmevästar.



Kläderna finns i både herr- och dammodell i storlekarna S till 2XL.
Bild: Milwaukee
Kläderna finns i både herr- och dammodell i storlekarna S till 2XL.

I höst lanserar Milwaukee en rad uppdaterade värmekläder. Dessutom lanseras en helt ny kategori av värmekläder: M12™ vadderade värmejackor och västar.


Milwaukee värmekläder drivs av M12™ REDLITHIUM-ION™-batterier som håller kroppens viktigaste delar varma. Slitstarka värmeelement av kolfiber invävda mellan kraftiga skalmaterial och värmeisolerande foder genererar och behåller värmen och minskar behovet av flera lager med plagg. Användaren kan välja mellan tre värmelägen – hög, medium och låg – för önskad effekt. Alla M12 värmejackor, värmehoodies och värmevästar kan maskintvättas och torktumlas.

M12 värmejackor har värmeelement av kolfiber som genererar och distribuerar värme till bröst, rygg och framfickor. Dessa jackor är designade för att skydda dig mot vädret både på och utanför arbetsplatsen. Jackorna är avstretchpolyester-kvalitet som är ett mycket slitstarkt material och ger 5 gånger längre livslängd än andra skaljackor. Dessutom med förbättrat vind-/vattenmotstånd. Ärmarna har nu extra vaddering för att behålla värmen. Dessutom ger elastiska FREEFLEX™-textilkilar användaren ökad rörlighet. Årets kollektion har samma populära egenskaper som tidigare – tre värmeinställningar, upp till 8 timmars drifttid och en maskintvättbar konstruktion. Årets kollektion inkluderar svart, grått, dammodeller och nya Realtree Xtra® kamouflage.

M12 värmehoodies använder värmeelement av kolfiber som genererar och distribuerar värme till bröst och rygg. Dessa hoodies erbjuder en mångsidig tresäsongslösning med en kombination av en slitstark utsida i bomull/polyester och foder med invävda värmeelement som håller kvar värmen och minskar behovet av flera lager med plagg. Årets kollektion har samma populära egenskaper som tidigare – tre värmeinställningar, samt luva med plats för skyddshjälm och en maskintvättbar konstruktion. Årets kollektion inkluderar svart och grått.


Nu även vadderade värmejackor och västar
Milwaukees senaste produkter inom värmekläder är M12™ vadderade värmejackor och västar. Hybridkonstruktionen med ny Ripstop-polyester ger en lätt design som kan användas som skaljacka eller mellanlager och skyddar användaren mot vind och vatten. Liksom M12™ värmejackor och hoodies drivs dessa nya vadderade jackor och västar av M12™ REDLITHIUM-ION™-batteriet. Jackornas uppvärmda axelparti är särskilt praktiskt i extremt kalla förhållanden eller som värmeskikt för extra värmefördelning. Finns i herr- och damstorlekar.

Milwaukee® M12™ värmekläder erbjuder mångsidighet, hållbarhet, användbarhet och komfort för kalla arbetsmiljöer både inomhus och utomhus. M12™ REDLITHIUM-ION™-batterier är kompatibla med fler än 75 professionella batteridrivna lösningar från Milwaukee®. Samtliga plagg finns i storlekarna S till 2XL.



Källa: Milwaukee