Systemhus fortsätter utveckla sin ekonomifunktion


2018-11-02

Beatrice Barbus gedigna erfarenhet gör att hon är ett starkt resurstillskott i Systemhus.
Bild: Systemhus

Beatrice Barbus gedigna erfarenhet gör att hon är ett starkt resurstillskott i Systemhus.Med förvärvet av SGE Construction AB, kommande Systemhus Bygg, har Systemhus förmånen att nu kunna involvera duktiga medarbetare med spetskompentes inom byggbranschen. Systemhus välkomnar idag Beatrice Barbus till företagets ekonomifunktion.

Beatrice Barbus har de senaste två åren arbetat som ekonomiansvarig inom SGE Construction AB. Hon utbildade sig som redovisningsekonom på Mälarakademin i Västerås och har efter utbildningen arbetat med ekonomi och bemanning inom byggbranschen. Beatrices gedigna erfarenhet gör att hon är ett starkt resurstillskott i Systemhus.

– Inom Systemhus pågår ett intensivt utvecklingsarbete med att förstärka organisationen baserat på förändringarna i branschen som resulterar i en växande affärsvolym och därtill fler medarbetare. Likt alla snabbt växande entreprenörsföretag behöver organisationen fortlöpande utvecklas och i det arbetet är ekonomifunktionen central. Idag har jag nöjet att välkomna Beatrice Barhus till Systemhus, Linus Söder, vd Systemhus
Källa: Systemhus