Katarina Tham ny affärsutvecklare för Erlandsson Bygg i Mitt AB


2018-11-07

Katarina Tham
Bild: Erlandssons Bygg
Katarina Tham

– Jag är väldigt tacksam för att få den här rollen. Det är en väldigt spännande tid att börja på Erlandsson med den historien bolaget har och den nystart man nu står inför. Jag kommer fokusera mitt arbete på att skapa nya spännande affärer med stort kundfokus där vi ska leverera med kvalitet, värderingar, samverkan och en hållbar ekonomi, säger Katarina Tham.

Erlandsson Byggkoncernen har sedan 2007 vuxit från 200 Mkr till drygt 5 Mdkr. Bolaget, Erlandsson Bygg i Mitt, har som strategi att fortsätta växa i Östergötland och Södermanland.

– Vi kommer att behöva hitta fler Erlandssonare till regionen vilket är en förutsättning för att växa. Katarina Tham kommer vara en stark resurs när vi nu ska bygga upp vårt varumärke och bygga vår verksamhet på hållbara affärer, säger Jennie Sahlsten koncernchef och tf VD region Mitt.

Familjekoncern från 50-talet
Byggmästaren Karl-Erik Erlandsson startade byggverksamheten på 1950-talet i Kungsbacka och företaget ägs fortfarande av familjen Erlandsson. Erlandsson Bygg AB ingår i koncernen Erlandsson Holding AB där Tomas Erlandsson är vd.

Erlandsson Byggkoncernen budgeterar en omsättning på cirka 5,6 miljarder kr år 2018 och är totalt 1300 medarbetare, inklusive dess systerbolag.Källa: Erlandsson Bygg