Egenkontroller och Checklistor som skapar kvalitet – Riskanalyser som ger trygghet


2018-11-29

Bild: Bygglet

Nu lanserar Bygglet funktioner som gör att det möjligt att göra Egenkontroller, Checklistor och Riskanalyser direkt i appen.

Nu kan man kvalitetssäkra sitt arbete genom att skapa Egenkontroller digitalt. Ofta är Egenkontroller ett lagkrav eller för att ta nästa steg i projektet. För seriösa hantverkare med nöjda kunder är Egenkontroller en självklarhet. 

– Med digitala Egenkontroller är fördelarna många. Du utför jobb med bevisad kvalitet, slipper hantera lösa papper och samlar alla Egenkontroller på ett ställe, så inget mer bläddrande i pärmar. Du får nöjdare kunder och högre förtroende, bonusen är dessutom att du kan lägga tiden på det du gör bäst vilket direkt kan öka lönsamheten, säger Bygglets produktägare Tobias Fransson.


Styr upp ditt arbete och förebygg olyckor
Företag i alla storlekar använder sig dagligen av Checklistor för att ha intern kontroll. I Bygglet kan du enkelt skapa och fylla i Checklistor. Det är ett effektivt sätt att styra upp det egna arbetet och att säkerställa kvalitet i både helhet och detaljer.

– I Bygglet kan du även göra Riskanalyser inför ett påbörjat projekt. Du bedömer  vilka risker som finns på arbetsplatsen och kan på så vis förebygga olyckor genom  en eller flera säkerhetsåtgärder. Det förebyggande arbetet skapar trygghet för alla  inblandade. Förutom att undvika skador gör Riskanalysen det möjligt att ta fram en  handlingsplan utifall att något ändå skulle gå fel, säger Tobias. 



Källa: Bygglet