Bygma storsatsar i Eskilstuna - bygger ny modern byggbutik


2018-12-03

Efter 11 år i staden har Bygma beslutat sig för att storsatsa i Eskilstuna. Med en ny platschef på plats är nu nästa steg att bygga en helt ny, större och modernare byggbutik. Bygget drar igång idag måndag, 3 december.

Bygma rekryterade nyligen Carl-Johan Insulander till tjänsten som ny platschef för Bygmas anläggning i Eskilstuna. Redan nu på måndag tas nästa steg i satsningen, nämligen bygget av en helt ny, modern byggbutik. Butiken, som ligger i anslutning till den nuvarande anläggningen, är på ca 800 kvadratmeter och planerad för att vara ljus, modern och lätt hitta i. Fokus kommer även fortsättningsvis vara byggproffsen, men med den större butiken på plats kommer även Bygmas kvalitetsmedvetna konsumentkunder att få ett större utbud.

– Vi måste modernisera och få en större butik som tilltalar våra kunder och medarbetare. Jag ser att vi kan ta nästa steg till att bli en ännu mer komplett bygghandel och se till att marknaden i Eskilstuna får ytterligare ett alternativ till inköp av byggmaterial. Vi kommer att kunna erbjuda Eskilstuna en modern och välsorterad bygghandel, vilket jag uppfattar stan är redo för, säger Carl-Johan Insulander, platschef för Bygma i Eskilstuna.

Den nya butiken planeras vara klar 2 maj 2019.




Källa: Bygma