48 nybyggda bostäder klara för inflyttning i Östersund


2018-12-03

Bild: Bygga Bostäder

Den här veckan var det inflyttning för sista etappen i BRF Kristallerna 1 i Östersund. Totalt har 97 bostadsrätter färdigställts i detta område av Bygga Bostäder.

Intresset för Bygga Bostäders lägenheter Kristallerna i Östersundsstadsdelen Lugnvik har varit stort och samtliga lägenheter var sålda i god tid innan inflyttningsdatum. Projektet består av 48 flerbostadslägenheter på två till fyra rum och kök där samtliga hus är utrustade med hiss. 

Kristellerna ligger i Brittsbo nära Sånghusvallen. Detta barnvänliga område ligger ca 5 km norr om Östersunds centrum. I direkt anslutning till bostadsområdet finns elljusspår och fina natur- och strövområden. Det är bara en kort promenad ned till Storsjöns strand.

– Detta är ytterligare en etapp av projekt vi har färdigställt i Östersund, där Bygga Bostäder tidigare byggt 49 radhuslägenheter. Projektet har gått mycket bra och vi är glada att se hur nöjda köparna är att få tillträde till sina nya hem och uppleva den fina naturen kring husen, säger bolagets VD Jonas Åkerman.



Källa: Bygga Bostäder