Thermotech blir ny leverantör till Trivselhus och Movehome


2018-12-05

Villa Österlen av Trivselhus AB.
Bild: Trivselhus AB
Villa Österlen av Trivselhus AB.

Thermotech Scandinavia AB har tecknat avtal med Trivselhus AB för leveranser till företagets olika produktsegment och varumärken. Avtalet löper under två år och omfattar både vattenburen golvvärme och tappvattenskåp. Trivselhus blir dessutom först ut med att ha Thermotechs nya stilrena digitala termostat som standard i sina husleveranser.

– Vi har länge velat samarbeta med Trivselhus som är en hustillverkare som månar om kunden och levererar gedigen hållbar kvalitet och design, precis som vi. Tillsammans har vi tagit fram unika produktval och leveranser för att lösa behoven på bästa sätt, säger André Hiljanen, Key Account Manager och kundansvarig hos Thermotech Scandinavia AB.

Thermotech är en komplett leverantör av systemlösningar för både golvvärme och vattendistribution. Med tillverkning och lager på samma ställe kan företaget erbjuda stor flexibilitet och korta ledtider på prefabricerade produkter, även under pågående projekt. Företaget strävar efter att alltid erbjuda tjänster och produkter som förenklar installatörens vardag.

– Thermotech har varit lyhörda för våra önskemål och även anpassat en del av produkterna så att de passar oss perfekt. Prefabricerade lösningar förenklar arbetet på byggplatsen och säkerställer en bra kvalitet på alla typer av hus, säger Leif Sjöskog, teknikchef på Trivselhus AB.




Källa: Thermotech