Stort intresse för Lulebos nyproducerade trygghetsboende på Bergnäset


2019-02-06

Lulebo släpper ytterligare 60 lägenheter för intresseanmälan till Bergnäsets trygghetsboende.
Bild: Lulebo
Lulebo släpper ytterligare 60 lägenheter för intresseanmälan till Bergnäsets trygghetsboende.

I måndags, den 4 februari, släppte Lulebo etapp 1 bestående av 60 nyproducerade lägenheter i Bergnäsets trygghetsboende på Producentvägen 1 A för intresseanmälan via Bostad Luleå. Redan vid lunchtid samma dag hade ett flertal intresseanmälningar gjorts på så gott som alla tillgängliga lägenheter.

– Det är fantastiskt roligt att det finns ett så stort intresse för det nya trygghetsboendet, säger Eva Holmberg, Marknadschef hos Lulebo.
– Det visar att vi har satsat på rätt saker och att vår verksamhet verkligen möter de behov som finns på bostadsmarknaden i Luleå.

Måndag 11 februari, endast en vecka efter släppet av etapp 1, släpper Lulebo etapp 2 med ytterligare 60 lägenheter på Producentvägen 1 B för intresseanmälan. Intresseanmälan görs via Bostad Luleå.

– Det gäller att smida medan järnet är varmt – och självklart vill vi också göra det möjligt för alla intressenter att välja bland det totala utbudet i trygghetsboendet, konstaterar Eva Holmberg.

Måndag 11 februari börjar Lulebo också släppa de totalt 61 bilplatser som finns att hyra i varmgaraget under de två nya husen på Bergnäset.

– Att flytta är ett stort beslut och det finns mycket att tänka på innan man slår till. För att göra det möjligt för fler att hinna med kommer vi att släppa bilplatserna i omgångar med några dagars mellanrum, förklarar Eva Holmberg.Källa: Lulebo