Alla lägenheter i Oscar Properties projekt Bageriet slutsålda


2019-02-22

Den enda bostaden som fortfarande är till salu är det spektakulära Penthouset på 295 kvadratmeter och med 121 kvadratmeter takterrass.
Bild: Oscar Properties
Den enda bostaden som fortfarande är till salu är det spektakulära Penthouset på 295 kvadratmeter och med 121 kvadratmeter takterrass.

<span>Bostäderna har en interiör som inspirerats av 20-tals funktionalism.</span>
Bild: Oscar Properties
Bostäderna har en interiör som inspirerats av 20-tals funktionalism.

2014 förvärvade Oscar Properties den tidigare spisbrödsfabriken på den bergiga halvön Kvarnholmen, mitt emot Djurgården. Bostadsprojektet, som går under namnet Bageriet, har sedan dess restaurerats med varsam hand. Byggnaden består av två tydliga volymer, en reslig högdel och en bastant lågdel, båda uppförda i vackert tegel med tydliga spår av industrihistoria.

Nu är alla 126 lägenheter slutsålda, den enda bostaden som är kvar är det spektakulära Penthouset på 295 kvadratmeter, med 121 kvadratmeter takterrass, som varit ute till försäljning en kortare tid för närmare 30 miljoner kronor.

Bostäderna i Bageriet är yteffektiva och öppna med interiörer inspirerade av elegant 20-tals funktionalism och stoltserar med specialritade kök med extra djupa bänkskivor och vackra detaljer.

– Kvarnholmen har ett attraktivt läge i Stockholm, en passande plats för en unik byggnad. Vårt funktionalistiska praktverk Bageriet smälter in fantastiskt och många boende har en utsikt som är svårslagen i Stockholm, säger Oscar Engelbert, vd Oscar Properties.



Källa: Oscar Properties