Bygglet ingår exklusivt avtal med branschorganisationen PER


2019-03-07

Med sitt lättanvända projektverktyg vill Bygglet göra livet enklare för Sveriges byggbolag. Därför har Bygglet nu tecknat ett exklusivt avtal med branschorganisationen PlattsättningsEntreprenörers Riksförening, PER. Avtalet innebär bland annat att PER:s medlemmar kommer att kunna ta del av fördelaktiga erbjudanden från Bygglet.

– Vi ser väldigt positivt på vårt nya samarbete med PER. Bygglet finns till för att hjälpa och underlätta för små och medelstora bolag i byggbranschen. Genom samarbetet kan vi erbjuda fördelaktiga lösningar till PER:s 4 100 medlemsföretag, berättar Magnus Buregård, försäljningschef på Bygglet.

PER grundades 1954 av landets ledande plattsättningsföretag. Tillsammans med Kakelföreningen bildade man 1989 det gemensamma serviceorganet Byggkeramikrådet, där Ralf Jerad är vd.

– Det känns som att vi kompletterar varandra väldigt väl. Bygglet har skräddarsytt och branschanpassat avtalet för att passa våra medlemsföretag, vilket vi är väldigt glada för. Vi ser fram emot ett spännande samarbete, säger Ralf Jerad.





Källa: Bygglet