Delphi i Malmö förstärker inom miljö och fastighet


2019-03-19


Warning: min(): Array must contain at least one element in /shared/www/webnews.textalk.com/20180914143844-b55b8a2/www/se/include/print_article_content.php on line 297
Delphi rekryterar Elisabeth Werner som Counsel till kontoret i Malmö. Elisabeth kommer närmast från en roll som bolagsjurist på Skanska Sverige AB och dessförinnan har hon många års erfarenhet från arbete på advokatbyrå. Elisabeth har en eftertraktad specialistkompetens inom miljörätt och speciell fastighetsrätt.

Elisabeth ansluter till Delphi den 1 april och kommer att förstärka Delphis erkända specialistgrupp som arbetar med fastighet, entreprenad och miljö för att ytterligare möta klienternas behov av specialiserad kompetens och komplex rådgivning på en marknad i förändring.

– Vi är mycket glada över att välkomna Elisabeth till oss. Vi ser en stor efterfrågan på våra tjänster inom området och att få förstärkning i gruppen av ytterligare en medarbetare med stark kompetens och specialisering är ett uppskattat tillskott. Att Elisabeth vill komma tillbaka till byråvärlden och väljer att ansluta sig till Delphi är givetvis väldigt roligt, säger Helena Kockum, COO på Delphis kontor i Malmö.

– Jag är väldigt förväntansfull över att ansluta till Delphi, en byrå med stort klientfokus och sann spetskompetens. Jag ser mycket fram emot att få arbeta tillsammans med mina nya kollegor och klienter. Delphis engagemang i jämställdhetsfrågor och kontinuerliga arbete med att vara en byrå som ligger rätt i tiden är något jag känner starkt för och det ska bli roligt att vara en del av den fortsatta utvecklingen av byrån och dess starka varumärke, säger Elisabeth Werner.

– Elisabeths inriktning och branschkunskap inom miljörätt och speciell fastighetsrätt kommer att bli en fantastisk tillgång och en naturlig fortsättning på Delphis arbete med att vidareutveckla en av Sveriges starkaste miljörättsgrupper. Delphi är en progressiv advokatbyrå som vill driva förändring och vi ser fram emot att Elisabeth ska vara en del av vår spännande resa framåt. Vi ser givetvis även ett värde i att vi bygger vidare på vårt arbete för en jämställd verksamhet genom att rekrytera Elisabeth till en senior position på byrån, avslutar Erica Nobel, partner och ansvarig för miljörättsgruppen i Malmö.Källa: Delphi