Optimera Skövde växer på nytt


2019-03-25

Bild: Optimera Skövde

28 mars inviger Optimera i Skövde sin nya Spikhall. Här kommer proffssnickare ha möjlighet att på stora inomhusytor själva spika ihop väggar. I Spikhallen återfinns vändbord, travers, gjerdesåg, vagn för att köra ut väggblocken samt kompressor. Kunderna kommer att kunna använda sig av Spikhallen till en fast dygnsavgift.

– Vi vet att spika under tak med tillgång till rätt maskiner både blir effektivare och säkrare för våra kunder, berättar Jimmy Lundberg, enhetschef Optimera Skövde.

Snickeriet är utrustat med kvalitetsmaskiner. Här kan proffsnickare använda justersåg, planhyvel, rikthyvel, bandsåg, kantlistmaskin, snabbkap och spånsug. Maskinerna kan nyttjas av proffskunder till en fast låg månadskostnad.

– Att ha tillgång till ett välutrustat snickeri betyder jättemycket för en byggare. Med den här lösningen erbjuder vi våra kunder detta utan att de behöver investera i lokal och maskiner, säger Jimmy Lundberg.

Optimera Skövde kommer även att erbjuda ett hämtlager som är tillgängligt dygnet runt, alla dagar i veckan. Det krävs inga nycklar, tekniken gör det möjligt att låsa upp via en app i telefonen.

– Våra kunder behöver därmed inte hålla sig till butikens öppettider utan kan hämta sina beställda varor när det passar dem, berättar Jimmy Lundberg.



Källa: Optimera Skövde