Svenska Hus rekryterar ny regionchef


2019-04-18

Ivana Stankovic, tillträdande regionchef Svenska Hus.
Bild: Svenska Hus
Ivana Stankovic, tillträdande regionchef Svenska Hus.

Svenska Hus har anställt Ivana Stankovic till regionchef för region Skåne. Ivana har mångårig erfarenhet i fastighetsbranschen, både inom förvaltning och utveckling. Ivana kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp och tillträder tjänsten den 5 augusti 2019.

Ivana kommer närmast från Vasakronan som affärsområdeschef där hon utvecklat och förvaltat fastighetsbestånd i Malmö och Lund. Dessförinnan arbetade Ivana som förvaltare och fastighetschef på Wihlborgs fastigheter.

Region Skåne står för cirka 40 procent av Svenska Hus totala fastighetsvärde. Ivana kommer att leda och ansvara för fastighetsbeståndet i regionen med verksamhet i Malmö, Landskrona, Helsingborg, Hässleholm, Lund, Arlöv och Åstorp.

– Vi är otroligt glada och stolta över att Ivana valt att börja hos oss. Ivana blir en viktig tillgång i ett växande bolag som Svenska Hus och för regionen, vilket är förutsättningarna för en fortsatt positiv och stark utveckling i bolaget, säger Daniel Massot, vd, Svenska Hus.

– Jag känner stor entusiasm inför de möjligheter och utmaningar jag nu står inför och jag ser framemot att lära känna både Svenska Hus och dess medarbetare, säger Ivana Stankovic, tillträdande regionchef.



Källa: Svenska Hus