Norton Clipper utökar sitt sortiment av betongglättare


2019-05-07

CT901HP har fyra blad och en rotordiameter på 900 mm (950 mm inklusive bladskydd). Glättaren är speciellt framtagen för professionella entreprenörer som färdigställer våta betonggolv i både bostäder och kommersiella byggnader.
Bild: Saint-Gobain
CT901HP har fyra blad och en rotordiameter på 900 mm (950 mm inklusive bladskydd). Glättaren är speciellt framtagen för professionella entreprenörer som färdigställer våta betonggolv i både bostäder och kommersiella byggnader.

Norton Clipper lanserar en ny betongglättare med beteckningen CT901 HP. Den nya glättaren är en slitstark tungviktare som är avsedd för glättning av medelstora ytor som t. ex. bostadsgolv, källare, kontor och mindre stormarknader.


CT901 HP har fyra blad och en rotordiameter på 900 mm (950 mm inklusive bladskydd). Glättaren är speciellt framtagen för professionella entreprenörer som färdigställer våta betonggolv i både bostäder och kommersiella byggnader. Norton Clipper tillverkar maskiner med komponenter av högsta kvalitet vilket ger CT901 HP lång livslängd, minimalt krav på underhåll och låga omkostnader enligt tillverkaren.

Betongglättaren har hydraulisk stigningskontroll för bladen vilket ger operatören större kontroll än vid mekanisk stigningskontroll.

CT901 HP erbjuder hög prestanda och tillsammans med död-mans-grepp inkluderas operatörens säkerhet. Död-mans-grepp säkerställer att en av operatörens händer måste vara på maskinens handtag för att den ska arbeta; skulle operatören släppa handtaget stannar CT901 HP omedelbart.

Betongglättaren är idealisk för kunder som styrs av strikta miljö-, hälso- och säkerhetsbestämmelser på arbetsplatsen. Den robusta stålramen och maskinens bladskydd förhindrar operatören att komma i kontakt med bladen vilket ger en säker arbetsmiljö samtidigt som operatören garanteras en bra och säker visuell kontroll. Bladen justeras med hydraulik för bättre precision vilket ger operatören större kontroll över arbetet och samtidigt möjlighet till att leverera en perfekt slutfinish.

Betongglättaren har dimension (LxBxH) 1980 x 950 x 1060 mm och väger 81 kg

– Tack vare den robusta stålramen och maskinens bladskydd förhindras operatören att komma i kontakt med bladen vilket ger en säker arbetsmiljö samtidigt som operatören garanteras en bra och säker visuell kontroll. Detta gör betongglättaren idealisk för kunder som styrs av strikta miljö-, hälso- och säkerhetsbestämmelser på arbetsplatsen, säger Henrik Falk, försäljningsansvarig på Saint-Gobain Abrasives AB.



Källa: Saint-Gobain