Skåneporten Fastigheter rekryterar VD


2019-05-13

Andreas Meyer, VD på Skåneporten Fastigheter.
Bild: Öresundsporten
Andreas Meyer, VD på Skåneporten Fastigheter.

Andreas Meyer har idag utsetts till VD för Skåneporten Fastigheter AB och blir delägare. Andreas har mer än 20 års erfarenhet från ledande befattningar på bland annat Vasakronan och Jernhusen.

Skåneporten fokuserar på fastigheter med servicehandel i trafiklägen i södra Sverige. Skåneporten är etablerat av Öresundsporten.

– Vi är inne i en stark tillväxtfas och får med Andreas en kapacitet med lång och relevant erfarenhet från arbete med kommersiella fastigheter. Han har en stark lokal förankring och jag är övertygad om att Skåneporten kommer att utvecklas på ett strålande sätt med Andreas som VD, säger Ole Bang Pedersen, VD Öresundsporten AB.

– Jag ser en stor potential i att vidareutveckla våra befintliga fastigheter och tillsammans med våra hyresgäster erbjuda besökare en ännu bättre kundupplevelse. Skåneporten Fastigheter har en tillväxtstrategi och det finns ett stort behov av servicehandel i goda trafiklägen, säger Andreas Meyer.

Andreas tillträder sin befattning omgående.

Skåneporten Fastigheter AB äger, förvaltar och utvecklar kommersiella fastigheter i trafikintensiva handelslägen i södra Sverige. Skåneporten är en tillgänglig mötesplats som erbjuder besökaren möjligheter till såväl information som mat och annan trafikrelaterad servicehandel.



Källa: Öresundporten