Hon är ny kommunikationschef på Växjöbostäder


2019-05-16

Madeleine Östlund, ny kommunikationschef på Växjöbostäder.
Bild: Växjöbostäder
Madeleine Östlund, ny kommunikationschef på Växjöbostäder.

Den 6 maj började Madeleine Östlund som kommunikationschef och hon blir en del av Växjöbostäders ledningsgrupp samt även chef för organisationen/funktionen, där kundcenter, bostadssociala gruppen, IT samt marknadsföring och kommunikation ingår.

Växjöbostäder har anställt Madeleine Östlund som kommunikationschef och ansvarig för kundcenter, bostadssociala gruppen, IT samt marknadsföring och kommunikation.
– Jag är mycket glad att kunna välkomna Madeleine till oss. Med hennes erfarenhet och breda kompetens, tillsammans med det gedigna ledarskapet, blir hon en stor tillgång för bolaget, säger Maria Säterdal, VD på Växjöbostäder.

Madeleine kommer närmast från IKEA, där hon har varit kommunikationsansvarig i flera projekt, som har implementerat nya verktyg och plattformar inom IKEA koncernen. Dessförinnan har hon varit informationschef för ett affärsområde inom produktutveckling av kök och hon har även jobbat flera år som avdelningschef på IKEA kundcenter, placerat i Älmhult.

–Jag tar med mig mitt kundfokus samt vikten av att jobba tillsammans och skapa dialog, för att nå framgång och jag tror att jag kommer att ha stor nytta av det i min nya roll på Växjöbostäder. Jag har ett genuint intresse för människors hem och tycker det är viktigt att det finns valmöjligheter om hur man vill bo och leva, säger Madeleine Östlund.

–  Det positiva med Växjö är kontrasterna och närheten mellan stad och natur och att det erbjuds olika alternativ till boende, inom Växjöbostäder samt att det satsas på att utveckla Växjö som destination, för att kunna erbjuda fler att bo och leva här. Jag ser fram emot att bli en del av Växjöbostäder och tillsammans med alla nya kollegor få jobba vidare, mot att bli Sveriges bästa hyresvärd, i tät dialog med våra hyresgäster.




Källa: Växjöbostäder