Veidekke förvärvar mark i Bankeryd, Jönköping


2019-05-17

Illustration över exteriören på radhusen.
Illustration över exteriören på radhusen.

– Vi är väldigt glada över möjligheten att få vara med och utveckla Bankeryd. Det är vårt första projekt i Jönköping och det finns en stark tro på området från vår sida. Vi är övertygade om att det kommer att finnas ett stort intresse för de nya radhusen som vi ska bygga, säger Mats Fryxell,regionchef för VeidekkeFLEX

Radhusen som kommer att byggas i Bankeryd kommer att vara av typen VeidekkeFLEX, vilket är ett bostadkoncept som utvecklats för att möta den stora efterfrågan på prisvärda och flexibla bostäder. Planlösningen i radhusen är flexibel och gör det möjligt för köparna att välja mellan tre till fem rum och kök, utan att priset för bostaden påverkas. 

– Vi ser fram emot att utveckla det här nya bostadsområdet i nära dialog med kommunen. Behovet av kvalitativa bostäder i ett lägre prissegment är stort och vi upplever att många efterfrågar den här typen av radhus med en flexibel planlösning som går att anpassa utifrån kundens unika behov, sägerJonas Keide, försäljningschef VeidekkeFLEX .



Källa: Veidekke