Snabbverkande stenlim för murblock, sten och trädgårdssten


2019-05-24

Stone Fix Foam – en revolution för resning av ej bärande väggar och murar med sten- och byggblock både ute och inne.
Bild: Bostik
Stone Fix Foam – en revolution för resning av ej bärande väggar och murar med sten- och byggblock både ute och inne.

Stone Fix Foam är en revolution för resning av ej bärande väggar och murar med sten- och byggblock både ute och inne. Det snabbtorkande stenlimmet är betydligt snabbare och renare än murbruk och ger dessutom en dammfri arbetsmiljö.

Stone Fix Foam är ett foglim som ger en klibbfri och stabil konstruktion redan efter 5-8 minuter och är helt genomhärdat efter 24 timmar. En vägg eller trädgårdsmur limmas upp på minuter! Inga tunga säckar med murbruk eller blandning med vatten – det enda som behövs är en fogpistol.

En flaska Stone Fix Foam motsvarar 20 kg murbruk vilket gör limning med Stone Fix Foam till en billigare och enklare fogmetod jämfört med murning. Dessutom fäster Stone Fix Foam även på cellplast, metall och trä. Fri från skadliga mjukgörare (klorparafin)

– Stone Fix Foam är ett smart sätt att resa väggar av mur- och stenblock. Det är både ekonomiskt, går snabbt och är enklare än traditionell murning. Vårt stenlim är också fritt från skadliga mjukgörare, klorparafin, vilket gör Stone Fix Foam till det givna för konstruktioner som inte är bärande, säger Jasper Cole, produktchef, Bostik Northern Europe.Källa: Bostik