Klätterservice satsar vidare i södra Sverige & Danmark


2019-06-25

Jasmine Lindkvist, platschef Malmö.
Bild: Klätterservice
Jasmine Lindkvist, platschef Malmö.

Klätterservice växlar upp projektkontoret i Malmö med nya platschefen Jasmine Lindkvist som har gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen. För att kunna förvalta den kvalitet och kunskap som redan finns och samtidigt möta en ökad efterfrågan på Klätterservice tjänster är det nu dags att stärka upp organisationen med en platschef.

– Möjligheten ligger i att nå ut med vårt erbjudande och våra tjänster till nya beställare, samarbetspartners och intressenter, säger Jasmine Lindkvist, platschef på Klätterservice Malmökontor.
– Genom att förtydliga våra tjänster och vidareutveckla våra fyra kärnverksamheter i företaget är ambitionen att Klätterservice förblir det självklara valet för våra kunder även i framtiden. Vi vill skapa mervärde för våra kunder genom nära samarbeten och stort engagemang.

Jasmine Lindkvist har en lång erfarenhet med fastighetsrelaterade frågor, projektdrift och ledarskap från ICA, Coor, ISS och nu senast Samhall. Genom en hög energinivå och entusiasm kommer Jasmine ta sig an utvecklingsmöjligheterna med reparbete i bygg- & fastighetsbranschen.

– Att ha med Jasmine i gänget på Klätterservice känns inspirerande och är ett steg i att utveckla vår marknad i Malmö vidare och fortsätta vara en ledande aktör inom reparbete. Det finns en enorm utvecklingsmöjlighet i branschen där än så länge bara en liten del av fastighetsägare och entreprenörer i södra Sverige har upptäckt alla fördelar med att anlita oss, säger Anton Torsholm, VD på Klätterservice.

Klätterservice erbjuder Jasmine en tjänst där hon kan fortsätta att arbeta med sin passion – att driva affärsutveckling framåt. Samtidigt på ett mer personligt plan ges hon möjligheten att utveckla de mjuka värdena vidare som kommer gynna såväl företagets medarbetare som affär i framtiden.



Källa: Klätterservice