Fasadgruppen rekryterar Affärsutvecklare


2019-08-06

Claes Rosenqvist, Affärsutvecklare Fasadgruppen.
Bild: Fasadgruppen
Claes Rosenqvist, Affärsutvecklare Fasadgruppen.

Fasadgruppen Sverige AB är i en expansiv tillväxtfas och sedan starten 2016 har mer än 10 fasadföretag gått med i koncernen. Omsättningen idag är 890 miljoner kronor och antalet anställda uppgår till cirka 450 personer. Claes Rosenqvist har anställts som affärsutvecklare och kommer att fokusera på företagets utveckling och tillväxt i samråd med kunder och samarbetspartners.

I takt med Fasagruppens tillväxt, och med kommande tillväxt i beaktning, ställs högre krav på rätt organisatorisk kontroll och långsiktigt strategiarbete. Affärsutveckling handlar om att utnyttja synergier i flera led och sammanhang, för att utveckla vårt erbjudande till våra kunder. 

– Med sitt driv och ett utvecklingsorienterat mindset, kommer Claes vara en viktig del av Fasadgruppens affärsutveckling. Claes passar väl in i Fasadgruppens kompetensprofil för fortsatt utveckling av verksamheten, säger Pål Warolin, VD för Fasadgruppen.

Claes Rosenqvist har en gedigen erfarenhet av fasadbranschen i stort och putsbranschen i synnerhet. Claes kommer att fokusera på företagets utveckling och tillväxt. Han kommer närmast från Sto Scandinavia. Geografiskt fokus kommer att vara Stockholm och norra Sverige.

Claes Rosenqvist tillträdde tjänsten den 1 augusti 2019.



Källa: Fasadgruppen