Utveckling med miljö och kvalitet i fokus


2019-09-09

Bild: Fasadgruppen

Fasadgruppen fortsätter utvecklar sin verksamhet och arbetar samtidigt aktivt med miljö och kvalitet. Nu har företaget blivit godkänt och certifierat enligt ISO 9001 och 14001.

Fasadgruppen är inne i en expansiv fas och sedan starten 2016 har mer än 15 bolag inom mur- och putsbranschen gått med i koncernen. Som ett led att fortsätta att upprätthålla en hållbar struktur med fungerande arbetsprocesser och företagets mål när det gäller Miljö och Kvalitet, har nu företaget ISO-certifierats.

– Vi fick en ordentlig genomlysning av företaget som har varit till stor nytta. Nu har vi ett tydligt ledningssystem, vilket leder till en effektivare och mer medveten organisation - vilket i sin tur leder till större affärsnytta både för oss och våra kunder, säger Pål Warolin, VD för Fasadgruppen.

Fasadgruppen kommer att fokusera på uppsatta mål och tillgodose kundens behov med kvalitet, människa och miljö i fokus. Tydliga ansvarsområden och rutiner i koncernen, innebär att företaget kan arbeta mer fokuserat och medvetet inom koncernen och på så sätt utveckla företaget ytterligare. 




Källa: Fasadgruppen