Willhem tillför nya hyreslägenheter i Karlstad


2019-09-10

Bild: Willhem

Willhem fortsätter sitt arbete med att skapa fler hyreslägenheter i Karlstad. Nu startas ett påbyggnadsprojekt i stadsdelen Kronoparken. Genom att utöka en befintlig fastighet och bygga på med ytterligare ett våningsplan tillskapas 32 nya attraktiva lägenheter.

Willhem äger och förvaltar sedan tidigare fastigheten Kronojägaren 1, som är Willhems största fastighet i Karlstad. Fastigheten innehåller idag 377 hyreslägenheter om 2-3 rum och kök. Nu kompletteras fastigheten med ytterligare ett våningsplan som kommer att inrymma 32 hyresrätter om 1 rum och kök. Storleken på lägenheterna och närheten till Karlstads Universitet gör lägenheterna väl lämpade för studenter.

– Det känns roligt att vi kan tillföra fler hyresrätter i Karlstad och dessutom i ett område där vi redan är etablerade, säger Willhems nyproduktionschef Rikard Norström. Efterfrågan är stor och vi har goda erfarenheter från vår tidigare nyproduktion på Norrstrand. Vår ambition är att bygga mer i Karlstad och vi hoppas få klartecken att starta fler projekt framöver.

Uthyrningen beräknas starta under våren 2020 med planerad inflyttning efter sommaren. Lägenheterna kommer att hyras ut via Willhems hemsida, willhem.se.




Källa: Willhem