ALCRO x DEPALMA – arbetskläder för en ny generation målare


2019-10-02

Bild: DePalma

Bild: DePalma

Bild: DePalma

Bild: DePalma

Bild: DePalma

Alcro, Sveriges ledande färgvarumärke och DePalma Workwear, skaparna av arbetskläder för en ny generation hantverkare, följer upp vårens succé och släpper ytterligare en kollektion tillsammans under namnet "Alcro x DePalma", arbetskläder för en ny generation målare.

Ständigt i framkant vad gäller innovation och designtrender bygger Alcro och DePalma Workwear vidare på samarbetet med ytterligare en kollektion för att tillfredsställa den ökade efterfrågan och vikten av stil samt personligt och professionellt uttryck genom arbetskläder.

Tillsammans har man vidareutvecklat kollektionen för målare som har utökats med flera produkter och som nu lanseras hos ett större antal butiker för att öka tillgängligheten. Kollektionen består av arbetsbyxor, jackor, väst, skjorta, zip-hooded sweatshirt, långärmad T-Shirt, mössa samt förkläde, där design, image och passion får lika mycket fokus som funktion.

 – Att få möjligheten att bygga vidare på vårens samarbete är något vi är mycket stolta över och tillsammans med Alcro har vi lyckats skapa något helt unikt som tilltalar målgruppen på bästa tänkbara sätt, säger Jonas Skommevik, vd, DePalma Workwear.
– Det som gör allt extra motiverande är att detta är ett samarbete som de facto fyller en viktig funktion  - att ge alla målare möjligheten att kunna visa upp sin yrkesstolthet genom valet av arbetskläder!

– Samarbetet och succén fortsätter! Vi jobbar vidare med perfekta ytor och stoltheten att vara en riktig ”vitbyxa". Tillsammans med experterna på DePalma Workwear släpper vi nu drop 2 av Alcro x DePalma kollektionen. Kläder som både är snygga, sköna och praktiska, säger Linda Georgsson, Trade Activation Alcro Pro & Pro Center



Källa: DePalma