Ny golvvärmeapp demas på Elmässan i Stockholm


2019-10-07

nVent RAYCHEM demonstrerar nya appen Install PRO360 på Elmässan i Stockholm. Appen lagrar och ger en översikt över alla uppgifter en elinstallatör behöver spara om sina utförda golvvärmeinstallationer.
Bild: nVent RAYCHEM
nVent RAYCHEM demonstrerar nya appen Install PRO360 på Elmässan i Stockholm. Appen lagrar och ger en översikt över alla uppgifter en elinstallatör behöver spara om sina utförda golvvärmeinstallationer.

nVent RAYCHEM fortsätter visa upp sina digitala nyheter – härnäst på Elmässan i Stockholm, den 16-17 oktober.
– Vi vill göra tillvaron enklare för både elinstallatörer och bostadsinnehavare, säger Micael Karlsson, produktmarknadschef på nVent Nordic AB.

nVent RAYCHEM satsar stort på att använda fördelarna med den digitala tekniken, för att förenkla och energieffektivisera golvvärme. På Elmässan visar man dels den nya appen Install PRO360, som är utvecklad för att förenkla för elinstallatörer som installerar golvvärme. Dels golvvärmetermostaten SENZ WIFI, som kan styras via mobiltelefonen.

Install PRO360 är en ny webbaserad app som lagrar och ger en översikt över alla uppgifter en elinstallatör behöver spara om sina utförda golvvärmeinstallationer. Och som samtidigt förser slutkunden med garantiunderlag. Install PRO360 kommer demonstreras på storbildsskärm på Elmässan Norr, för att ge besökarna en tydlig bild av dess funktionaliteter.

– Install PRO360 gör det oerhört enkelt för elinstallatörer att registrera och ha koll på sina golvvärmeprojekt. Det kommer vi att visa för de som besöker vår monter på Elmässan, säger Micael Karlsson.

På Elmässan Stockholm visar man också sina senaste golvvärmetermostater SENZ och SENZ WIFI. Skärmarna på dessa termostater hanteras med "touch och swipe" och är lika enkla att använda som en smart telefon. SENZ WIFI kan dessutom styras via SENZ WIFI-appen. Appen kan styra upp till 32 olika termostater - i villan, lägenheten, sommarhuset, fjällstugan...

Elmässan i Stockholm går på Kistamässan, 16-17 oktober 2019. nVent RAYCHEM finns i monter F:02.



Källa: nVent RAYCHEM