Ökad medlemsnytta när Plåt & Ventföretagen fördjupar samarbetet med Säkra


2019-10-09

Nu utökar Plåt & Ventföretagen sitt samarbete med försäkringsförmedlaren Säkra. Samarbetat fördjupas på två sätt, dels förlängs avtalet kring försäkringslösningar med Säkra Stenstaden och dels tecknas ett avtal gällande förmedling av person- och pensionslösningar med Säkra Västerås. Samarbetet innebär att Plåt & Ventföretagens medlemmar nu får en helhetslösning gällande försäkringar och pension.

Bransch- och arbetsgivarförbundet Plåt & Ventföretagen arbetar med att skapa nytta för sina medlemmar. Medlemsförmåner i form av rabattavtal och särskilt framtagna försäkringar är viktiga och högt uppskattade av medlemmarna. De nytecknade avtalen med Säkra är ett led i öka medlemsnyttan.

– Vi arbetar mycket med att skapa mervärde och trygghet för våra medlemmar. Samarbetet med Säkra är en del av vår långsiktiga strategi för vårt försäkringspaket. Vi fortsätter arbetet med att höja kvaliteten och kompetensen i branschen genom att jobba skadeförebyggande där vi tillsammans med Säkra har genomfört flera lyckade projekt, exempelvis Skotta Säkert, säger Johan Lindström vd på Plåt & Ventföretagen.

Och Säkra Stenstaden är glada över att få fortsätta leverera skräddarsydda försäkringar till Plåt & Ventföretagens medlemmar.

– Stenstaden har haft avtal med Plåt & Ventföretagen sedan 2011 och det är med stor glädje vi får fortsatt förtroende att skapa ytterligare trygghet för medlemmarna. Genom detta samarbete tar Säkra en stärkt position inom skräddarsydda lösningar för rikstäckande organisationer. Vi kommer även fortsättningsvis jobba vidare med skadeförebyggande projekt för att stärka våra kunders varumärke, säger Martina Jonaeson vd på Säkra Stenstaden.

Säkra Stenstaden har tidigare tagit fram en företagsförsäkring som är anpassad efter Plåt & Ventföretagens medlemmars verksamhet. Nu finns det även ett upphandlat avtal för personförsäkringar och pensionslösning.

– Vi är otroligt glada att få vara en del av samarbetet med Plåt & Ventföretagen och är övertygade om att kunna skapa långsiktigt hållbara värden för medlemmarna, säger Robert Strand på Säkra Västerås.




Källa: Plåt & Ventföretagen